+31 0592-315 127

info@agev.nl

Hoe

het BEGON

De historie

Op zijn veertiende begon Dirk Geertsema te werken in de schilders branche en ontwikkelde hij zich tot een absolute vakman. In 1962 maakte hij de overstap naar een noordelijke glashandel en nadat zijn werkgever in zwaar weer belande besloot Dirk, op z’n 45e, de zaak over te nemen. Daarmee was de start van de Asser Glas en Verfhandel een feit!

Niet lang daarna, in 1984, stapte ook zoon Gert Geertsema in het bedrijf. Hij ging aan de slag als commerciële man voor de verftak. Mede door de komst van Gert kon de Asser Glas en Verfhandel snel uitbreiden. De groei noodzaakte “de Asser” tot uitbreiding van het in 1983 gekochte bedrijfspand. Er volgden twee verbouwingen (1988 en 1994) tot het in 1998 tijd was voor nieuwbouw op de huidige locatie aan de Dr. A.F. Philipsweg in Assen.

Drie generaties Geertsema in het bedrijf!

In 2007 nam Gert Geertsema de aandelen in het bedrijf over en sindsdien is hij 100% eigenaar van de Asser Glas en Verfhandel. Onder zijn leiding is het verkoopgebied aanzienlijk vergroot en is “de Asser” uitgegroeid tot een bedrijf met drie vestigingen (Assen, Groningen en Winschoten). Inmiddels is ook (klein)zoon Denny werkzaam in de zaak. Denny is verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten van het filiaal in Groningen. Ook senior is nog dagelijks op het bedrijf te vinden waardoor er momenteel drie generaties Geertsema werkzaam zijn bij de Asser Glas en Verfhandel.

Onze normen en waarden!

Noordelijke nuchterheid, een gemoedelijke sfeer, langdurige relaties met opdrachtgevers en leveranciers en bovenal hard werken zijn de pijlers van het succes van de Asser Glas en Verfhandel. We zijn inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van glas, verf en non-paint materialen in Noord Nederland.

Middels eigen transportroutes voorziet de Asser Glas en Verfhandel haar klanten dagelijks van hoogwaardige producten. Uiteraard kunt u ook terecht op één van onze vestigingen voor onze top kwaliteit producten. Niet alleen schilders en glaszetters weten de weg naar “de Asser” te vinden. Ook woningcorporaties, vastgoedondernemingen, gemeenten en bouwbedrijven zijn vaste klant van ons bedrijf.

We zijn blij met al onze klanten, van ZZP’er tot woningcorporatie!