+31 0592-315 127

info@agev.nl

Groots

in PROJECTEN

Van groot tot klein

Ook voor projecten is de Asser Glas en Verfhandel uw professionele partner!

Inmiddels heeft de Asser Glas en Verfhandel haar producten mogen leveren voor heel veel verschillende projecten. Door onze flexibiliteit en kennis van zowel de producten als de markt hebben wij geparticipeerd in het Euroborg Stadion in Groningen, het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen en de Grolschveste in Enschede. Onze project portfolio is bijzonder rijk. Op deze pagina geven we u een inzicht in de diversiteit van de door de Asser Glas en Verfhandel gerealiseerde projecten.

GASTERRA GRONINGEN

KANTOREN
LEES MEER

GASTERRA - GRONINGEN

Gasterra is een groothandelaar in gas en koopt gas van binnen- en buitenlandse producenten en op de vrije gasmarkt. Gasterra is gevestigd in een kantoorpand in de binnenstad van Groningen. Het gebouw dat uit de jaren tachtig dateert is in 2012 volledig gerenoveerd en gemoderniseerd. Het vernieuwde pand heeft, door talloze innovatieve toepassingen, het energielabel A+ gekregen. In samenwerking met de firma Kuurman leverde de Asser Glas en Verfhandel de glazen binnenwanden en deuren en droeg zorg voor de plaatsing in het gehele gebouw.

KLOOSTERVESTE ASSEN

VASTGOED
LEES MEER

KLOOSTERVESTE - ASSEN

Kloosterveen is de nieuwste woonwijk van Assen. De moderne wijk is inmiddels voorzien van een modern winkelcentrum met naast ruimte voor diverse winkels ook diverse vormen van woonruimte.

In samenwerking met de firma Kuurman leverden wij het glas voor zowel het winkelcentrum als de bewoning. Daarnaast namen we ook de plaatsing van het glas voor onze rekening.

JONKERLOODS VEENDAM

VASTGOED
LEES MEER

JONKERLOODS - VEENDAM

De Jonkerloods in Veendam betreft een overdekt busstation in de voormalige jonkerloods. Dit overdekte station is onderdeel van een modern OV-knooppunt.

Het verbouwen van de loods bestond met name uit het opknappen van de bestaande gevels en het dak, waarna vervolgens van binnenuit de staalconstructie is geprepareerd. Het geheel is voorzien van nieuwe kleuren. Door de loods heen is een busbaan gestort met een vijftal haltes. In de loods is ook een servicepunt gerealiseerd. Van hieruit worden de reizigers bediend en kunnen de chauffeurs pauzeren.

De Asser Glas en Verfhandel leverde voor dit project de beglazing van het gehele busstation in samenwerking met de firma Kuurman!

EUROBORG GRONINGEN

STADIONS
LEES MEER

EUROBORG - GRONINGEN

Naast sponsor van FC Groningen is de Asser Glas en Verfhandel ook betrokken bij de realisatie van het stadion van “de trots van het Noorden”. Wij leverden het glas bij de bouw van het stadion in Groningen.

Voor het project leverde de Asser Glas en Verhandel 99.999 m2 glas. Tevens droegen wij zorg voor de plaatsing van het glas.

De totale projectduur bedroeg 3 maanden.

ABE LENSTRA HEERENVEEN

STADIONS
LEES MEER

ABE LENSTRA STADION - HEERENVEEN

De Asser Glas en Verfhandel participeerde in de realisatie van het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen. Voor de thuisbasis van de SC Heerenveen leverden wij het glas voor het complete stadion.

Voor het project leverde de Asser Glas en Verfhandel 20.000 m2 isolerend glas en 5.000m2 gelaagd glas. Tevens droegen wij zorg voor de plaatsing van het glas en de project coördinatie!

De totale projectduur bedroeg 6 maanden!

GROLSCHVESTE ENSCHEDE

STADIONS
LEES MEER

GROLSCHVESTE – ENSCHEDE

De Asser Glas en Verfhandel participeerde in de realisatie van de Grolschveste in Enschede. Voor de thuisbasis van de FC Twenthe leverden wij het glas voor het complete stadion.

Voor het project leverde de Asser Glas en Verfhandel 20.000 m2 isolerend glas en 5.000m2 gelaagd glas. Tevens droegen wij zorg voor de plaatsing van het glas en de project coördinatie!

De totale projectduur bedroeg 6 maanden!

BUSINESSCLUB VOLENDAM

STADIONS
LEES MEER

BUSINESS CLUB – VOLENDAM

De Businessclubleden van FC Volendam hebben een prachtig helder en ononderbroken zicht op het veld van hun geliefde ‘oranje’.

In augustus 2016 is de businesstribune voorzien van Contraflam Structure Climaplus EI30 isolerende brandwerende veiligheidsbeglazing van Vetrotech.

“Dankzij de structurele verticale kitvoegen van deze beglazing zijn tussenstijlen niet meer nodig. Zo kun je vanaf je luxe seat de verrichtingen van de FC overal goed zien. En belangrijker nog: de beglazing is brandwerend en daarmee zorgt het ook voor meer veiligheid”, aldus directeur Gert Geertsema van de Asser Glas en Verfhandel.

De Asser Glas en Verfhandel was verantwoordelijk voor de glasrenovatie.

Geertsema: “De voorzitter van FC Volendam, Henk Kras, had ons eerder dit jaar gevraagd voor de verbouw van de businessruimte om daarmee de transparantie en de brandveiligheid te vergroten. Een medewerker binnen ons bedrijf kende Vetrotech en de verschillende glasoplossingen die zij bieden, waaronder dus Contraflam Structure Climaplus met een dikte van 46 mm.

Deze beglazing voldoet aan de hoogste brandwerende EI-eis en is uniek in de brandwerende structurele isolerende samenstelling. Zo is het contact met Vetrotech ontstaan en hebben we prima samengewerkt. Zij de levering van het glas en de bijbehorende advisering, en wij de gehele begeleiding ervan. Gezien de omvang van de veiligheidsbeglazing hebben we zowel binnen als buiten het stadion hijskranen moeten gebruiken.

Het resultaat mag er zijn: een perfect helder en veilig zicht op het veld. En nu nog het kampioenschap…”